Het was een geweldige show, van begin tot eind. Vrijwel iedereen stond gedurende beide optredens op de dansvloer te swingen. Ons verzoeknummer stond als een huis en was een prima starter van de avond. We hebben héél véél zeer positieve reacties gekregen op het feest en op jullie optreden in het bijzonder. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer!

De Hermes House Band trad op bij ons personeelsfeest. De verwachtingen waren hoog, omdat een aantal collega’s de Rotterdamse band nog kende uit hun studententijd. En alle verwachtingen hebben jullie waargemaakt, ook bij de collega’s die de band voor het eerst zagen. Écht iedereen kregen jullie mee, en niet alleen bij de hit ‘I will survive’, vrijwel bij ieder nummer! Honderden mensen hebben de hele avond staan swingen, het was een fantastische show. Dank jullie wel voor jullie aanstekelijke enthousiasme en energie!

Hermes House Band op 5 mei 2017 in Loosdrecht was écht een goed feest. Jong en oud gingen uit hun dak. Mijn dochters van 14, 16 en 18 vroegen komt dat leuke bandje nog een keer? Dan gaan we nog een keer feesten! De “oude” nummers worden met zoveel passie en enthousiasme gespeeld, je kan onmogelijk stilstaan. Een echte aanrader voor een geslaagd dorpsfeest!!!

Wat hebben wij genoten van jullie optreden op onze 25 jarige bruiloft in Orangerie Elswout. De sfeer zat er goed in, er werd meteen gedanst. Heerlijk. Vrolijke muziek gemaakt door vrolijke mensen. Super! Jullie maken niet alleen muziek, maar geven er ook nog een show bij. Jullie stralen veel energie uit. In korte tijd stond de vloer dan ook vol met dansende gasten. Heel erg bedankt!!

Wij hadden jullie (vooral bij onze “onwetende” buitenlandse gasten) flink aangekondigd… en jullie hebben jullie reputatie weer helemaal waar gemaakt! Wat een feest, wat een performance, wat een plezier, wat een muzikaliteit, kortom: alles wat we van de HHB mogen verwachten!!! Een zeer geslaagde avond, die nog tot in de kleine uurtjes in doorgegaan…! Heel veel dank!

Als groot fan was ik ontzettend enthousiast om jullie uit te nodigen voor een eindejaarsfeest. Een tikkeltje zenuwachtig of alle aanwezigen wel net zo’n grote fan zouden kunnen zijn, kickten jullie de avond goed af. Ik kan terug kijken naar een geweldig feest waar iedereen tot het laatste nummer op de dansvloer heeft gestaan. Jong en oud, alle aanwezigen hebben genoten van de enthousiaste band en energieke muziek. Ontzettend bedankt en hopelijk heb ik ooit de mogelijkheid om jullie weer uit te nodigen voor een geweldige avond!

Met ons dorpsfeest ging de Hermes House Band goed los. Net een stel jonge honden op het podium die de mensen in de tent flink lieten stomen. Mensen hadden wel zere voeten… maar dat kwam van het dansen, springen en gek doen. Kort samengevat… Het is een superleuke feestband!!! Ook achter de schermen is de band fijn om mee te werken. Ze zijn met een flinke groep, maar gezellig en leuk aanwezig en komen niet met gekke eisen. Ze hebben leuke interactie met het publiek en waren leuk voor de organisatie.

Wat een gaaf feest gistermiddag! Het dak is er inderdaad helemaal van af gegaan, zoals jullie ons beloofd hadden! Leuk om te zien hoe niet alleen het publiek, maar ook de bandleden zelf stonden te genieten. De HHB … een echte aanrader! Wim Schuyffel

Wij hebben en waanzinnig cool bruiloftsfeest gehad!! De Hermes House Band was in één woord GEWELDIG! Het was super gaaf. Wij hebben intens genoten en, met ons, al onze gasten. We hebben ook zeer veel complimenten gekregen over de Hermes House Band, iedereen vond het een super gaaf feest. Hartelijke groet, Petra Bouwmeester